Politika reklamacije

Politika reklamacijaje 30 dana, sto znači da imate 30 dana od dana preuzimanja paketa pravo na reklamaciju i povraćaj paketa.

U slučaju da se reklamacija odnosi na veličinu proizvoda ili lični utisak o proizvodu, rok za reklamaciju je 7 radnih dana od dana kupovine.

Da bi prihvatili vraćanje paketa, nakit mora biti u istom stanju kao kada ste ga preuzeli, ne nošen i ne korišćen, sa etiketom i u originalnom pakovanju. Takodje, morate imati fiskalni račun, kao dokaz kupovine.

Da započnete povraćaj, kontaktirajte nas na info@etoile.jewelry . Ako je Vaša reklamacija odobrena poslaćemo Vam podatke za slanje paketa nazad.

Poslati paketi nazad bez obaveštenja neće biti prihvaćeni.

Uvek nam možete poslati e-mail na info@etoile.jewelry.


Oštećenja 
Molim Vas pregledajte nakit odmah po preuzimanju i kontaktirajte nas odmah ukoliko nesto nije u redu, ako ste dobili oštećen ili pogrešan komad nakita , kako bi smo mogli da rešimo problem u najkracem roku.


Izuzeci/ nakit koji nije moguće vratiti ili zameniti

Nažalost, nije moguće vratiti ili zameniti nakit koji je bio na sniženju.


Zamene
Kontaktirajte na na info@etoile.jewelry 


Refundacija
Obavestićemo Vas da li je Vaša reklamacija i refundacija prihvaćena. Ako jeste, novac će Vam biti vraćen na isti nacin na koji ste platili. Molim Vas, imajte strpljenja jer povraćaj novca može potrajati više dana.