O nama

Dobrodošli u svet Etoile nakita - mesto gde svaka priča dobija čaroban sjaj! Naša priča započinje 2020. godine u srcu Beograda, sa željom da dodamo malo magije svakoj dnevnoj ili večernjoj kombinaciji. Sa pažnjom i ljubavlju, biramo svaki komad nakita od 925 srebra ili nerđajućeg čelika sa pozlatom, kako bismo Vam pružili nezaboravno iskustvo nošenja.

U Etoile-u verujemo da je svaka osoba posebna na svoj način, i da nošenje nakita treba biti izraz ličnosti i stila svakog pojedinca. Zato vas pozivamo da budete svoji, autentični i hrabri u izražavanju vaše individualnosti kroz naš unikatni nakit. Svaki komad je pažljivo dizajniran sa ciljem da izrazi lepotu i eleganciju, bez obzira na priliku.

Naša kolekcija Etoile nakita obuhvata raznolike komade - od suptilnih ogrlica i prstenja do upadljivih narukvica i minđuša. Bez obzira da li tražite nešto što će dopuniti vašu svakodnevnu odevnu kombinaciju ili želite da zablistate na posebnom događaju, sigurni smo da ćete pronaći savršen komad koji odražava vašu jedinstvenost.

Kvalitet nam je apsolutni prioritet. Svi naši komadi izrađeni su sa posebnom pažnjom, koristeći najfinije materijale, kako bismo vam pružili dugotrajan i bezvremen nakit. Verujemo da lepota i kvalitet ne treba da budu nedostižni, zbog čega vam nudimo pristupačne cene bez kompromisa po pitanju izrade.

U Etoile-u verujemo u važnost održivosti i odgovornog poslovanja. Trudimo se da naš rad bude u skladu sa ekološkim standardima, te vodimo računa o smanjenju našeg uticaja na okolinu.

Naša misija je jednostavna - želimo da vam omogućimo da se osećate posebno, da svaki trenutak u životu proslavite uz naš nakit, bilo da je reč o radosti, ljubavi ili hrabrosti. Zato nosite Etoile i dozvolite da vaša priča zasija sa magijom koju nosite u srcu.

Dopustite nam da budemo deo vašeg putovanja i inspiracije za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Sa Etoile nakitom, zračićete i privlačiti pažnju gde god da krenete.

Dozvolite svetlosti da se prelama na vašem putu i nosite Etoile sa ponosom!

Vaša Etoile.